RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Veel laptops gestolen bij inbraak in school

1/3
AMERSFOORT - Uit een schoolgebouw in Amersfoort zijn meerdere laptops gestolen. Drie mannen zijn hiervoor verantwoordelijk, maar zijn nog altijd niet gepakt.

De inbraak vindt plaats in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november 2020. Om 00:05 uur krijgt een beveiligingsbedrijf de inbraakmelding, maar als de beveiligers aankomen zijn de vogels al gevlogen.

Broek zakt af
De inbrekers zijn te zien op bewakingsbeelden van de school. Opvallend detail is dat bij het verlaten van de school de broek van één van de verdachten afzakt.

De drie inbrekers zijn te zien op bewakingsbeelden van de school.


Er zijn meer dan 10 laptops gestolen van het merk HP. De schade loopt in de duizenden euro's. Volgens getuigen reden de drie mannen in een zwarte auto, vermoedelijk een Alfa Romeo Giulietta.

Signalementen
Verdachte 1:
Man met een donkere jas, mogelijk van het merk The Norh Face. Hij draagt een donkere broek met gele opdruk op het linker bovenbeen en zwarte schoenen. Hij heeft ook een hoofdlampje op zijn voorhoofd.

Verdachte 2:
Man met donkere jas, mogelijk van het merk The Norh Face. Hij draagt een donkere broek met een wit logo op het linker bovenbeen en zwarte schoenen met witte zoolrand.

Verdachte 3:
Man met een donkere jas, mogelijk The Norh Face. Hij heeft een wat stevig postuur en is de vermoedelijke bestuurder van de zwarte auto, vermoedelijk een Alfa Romeo Giulietta.

Tips
Weet u wie deze mannen zijn of heeft u informatie over deze zaak voor de politie? Bel naar de tiplijn: 0800 - 6070 of anoniem 0800 - 7000.

Inbrekers stelen tientallen laptops uit schoolgebouw


Uitzending 20 januari & 21 juli 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -