RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zevental gezocht na oprollen hennepkwekerij

1/4
UTRECHT - UPDATE 15 FEBRUARI: Inmiddels is de identiteit van vier van de verdachten bekend. Dat is heel mooi nieuws! Hopelijk kunt u helpen de overige drie mannen te identificeren.

De mannen worden gezocht voor een hennepkwekerij die ze onderhielden in een appartement. Dat deden ze aan de Theemsdreef in Utrecht.

Buurtbewoner
Half oktober 2020 meldt een bewoner van de Theemsdreef zich bij de politie. Hij heeft het vermoeden dat er een hennepkwekerij zit in één van de appartementen. De vitrages van het appartement zijn altijd gesloten en sommige raampjes staan dag en nacht en bij weer en wind open. Ook is er voor lange tijd geklust.

Onderzoek
Rechercheurs stellen een onderzoek in. Ze treffen inderdaad een hennepkwekerij aan. Er is een kweekplek voor 240 planten, waarvan er nog 170 stonden. De stroom bleek buiten de meter om, dus illegaal, te worden afgetapt.

Eigenaar
De rechercheurs nemen contact op met de eigenaar van het appartement. Dan blijkt dat het appartement sinds juni 2020 door de huurder wordt gehuurd. Deze huurder wordt getraceerd en is in de week van 18 januari aangehouden. Hij wil niet zeggen wie de zeven mannen op de beelden zijn.


Foto's

 Verdachte 2 Verdachte 2 | Foto: Politie Midden-Nederland Verdachte 5 Verdachte 5 | Foto: Politie Midden-Nederland

 Verdachte 6 Verdachte 6 | Foto: Politie Midden-Nederland

Tips
Weet u wie deze zeven mannen zijn die een hennepkwekerij onderhielden in een appartement in Overvecht aan de Theemsdreef? Bel met uw tips naar de tiplijn: 0800 - 6070 of annoniem met M: 0800 - 7000.

Uitzending 27 januari & 10 februari 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -