RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gewapende overval op Jumbo supermarkt

1/3
VEENENDAAL - De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op de Jumbo aan het Prins Willem-Alexanderpark in Veenendaal.

De overval vindt plaats zaterdagavond 6 februari. Rond 19.45 uur komt een man de winkel binnen. Hij loopt meteen naar de servicebalie waar op dat moment een 18-jarige medewerkster staat.

Mes

De man heeft zijn gezicht bedekt en loopt op haar af met een mes in zijn hand. Daarmee bedreigt hij de medewerkster en eist geld. Ze schrikt enorm en geeft hem de inhoud van de kassa.

Vlucht

Met zijn buit rent hij de winkel uit. Hij steekt de Panhuis over en rent de Dahliastraat in. Daar verdwijnt hij in een steegje. Vanaf dat punt is niet duidelijk hoe hij verder gevlucht is.

 De overvaller verdwijnt in de Dahliastraat in een steegje. De overvaller verdwijnt in de Dahliastraat in een steegje. | Foto: Google Streetview

Getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die hem hebben zien vluchten en kunnen vertellen hoe hij na het steegje verder is gevlucht.

Signalement
- lichtgetinte huid
- 1.80m
- slank/normaal postuur
- donker haar
- mogelijk kort baardje
- donkergrijze lange jas
- blauwe spijkerbroek
En helemaal volgens de coronaregels droeg hij een mondkapje

Tips

Weet u wie de overvaller is? Of heeft u hem ergens gezien, vóór of ná de overval? Neem dan contact op met de tiplijn van de politie: 0800 - 6070. Mocht u uw tip liever anoniem doorgeven? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Fragment uitzending Bureau Hengeveld


Uitzending 17 februari 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.





Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -