RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Treinreiziger mishandelt conducteur

1/3
WOERDEN - In een stilstaande trein op station Woerden is een conducteur mishandeld door een jongen. Hij staat op bewakingsbeeld.

Schoenen op bank

Dinsdagavond 24 november stopt de trein van Utrecht naar Den Haag rond 19.30 uur op het station van Woerden. De conducteur ziet dat een jongen met zijn schoenen op de bank zit. De conducteur zegt dat hij dat niet moet doen.

Arabisch

Als de conducteur wegloopt hoort hij dat de jongen iets in het Arabisch tegen hem zegt, wat hij niet kan verstaan. Een minuut later ziet hij dat jongen op de bank staat te springen. Opnieuw spreekt de conducteur hem aan. Die begint hem dan uit te schelden. De conducteur vraagt hem de trein te verlaten, maar daar heeft de jongen geen boodschap aan.

Agressief

De jongen begint te schreeuwen en bedreigt de conducteur. De twee vrienden van de jongen zijn zo verstandig hun kameraad de trein uit te duwen. De conducteur stapt ook uit en wil telefonisch om assistentie vragen. Als hij dat doet komt de jongen op hem af en schopt hem hard tegen zijn hand en daarna nog een keer waardoor hij zijn telefoon verliest. Dan trekken de twee andere jongens hem mee en gaan ze ervandoor.

Bewakingsbeeld

Het trio is tijdens de vlucht vastgelegd door bewakingscamera's op station Woerden. Alleen de jongen die de conducteur heeft geschopt wordt herkenbaar in beeld gebracht. Zijn twee vrienden deden niets strafbaars.

De verdachte komt in beeld bij de toegangspoortjes op het station in Woerden


Signalement

- jonge man
- licht getinte huid
- 15 - 20 jaar
- slank postuur
- 1.70m - 1.80m
- donkere pet
- licht mondkapje
- zwarte parka
- grijs vest met capuchon
- donkere broek
- witte schoenen (met een zwart merk op de zijkant)Tips


Ben jij de jongen? Meld je dan bij de politie. Weet u wie zich op dinsdag 24 november rond 19.30 uur misdroeg in een stilstaande trein op het station van Woerden en vervolgens een conducteur uitschold en mishandelde? Laat dan van u horen via de tiplijn 0800 - 6070. Kent u de jongen persoonlijk en vindt u het daarom moeilijk om uw naam te noemen, dan kunt u ook anoniem bellen naar 0800 - 7000.

Treinreiziger mishandelt conducteur


Uitzending 24 februari & 3 maart & 25 augustus 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -