RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie voorkomt liquidatie en zoekt nog verdachten

1/3
SOEST - De politie heeft onlangs vermoedelijk een moord weten te voorkomen. Half maart kwam er informatie binnen dat er een liquidatie werd voorbereid van een man uit Soest.

Soesterengweg
Er werd razendsnel actie ondernomen om de liquidatie te verijdelen en een onderzoek op te starten. Uit dit onderzoek bleek dat vermoedelijk een man uit Soest, die aan de Soesterengweg woont, het beoogde slachtoffer was. In het onderzoek zijn 3 verdachten aangehouden, een man van 35 uit Den Haag zit nog altijd vast. Maar nog niet iedereen is gevonden.

Opel Zafira
De politie vermoedt dat de inzittenden van een zwarte Opel Zafira, die vrijdag 5 maart 's iets na 08.00 uur over de doodlopende Soesterengweg rijdt, en gefilmd is door een bewakingscamera, ook met de geplande liquidatie te maken hebben. Naast de bestuurder zit een passagier en achterin zit minimaal nog 1 andere inzittende. Die twee gaan vermoedelijk de situatie rond het beoogde slachtoffer verkennen. Neem direct contact op als u deze mannen heeft gezien of misschien ergens van herkent.

 De VW Caddy De VW Caddy | Foto: Politie Midden-Nederland

VW Caddy
4 dagen later, dinsdag 9 maart rijdt een witte Volkswagen Caddy met een vaart het doodlopende weggetje in Soest in. Ook dit is waarschijnlijk een verkenningsactie. Uit de Caddy komt een man. Hij kan één van de mannen van een paar dagen eerder zijn, maar dat hoeft niet. Hij is dus vermoedelijk betrokken bij het beramen van een moord, en observeerde hier de situatie rond het beoogde doelwit. De politie wil zo snel mogelijk tips over hem.

 De VW Caddy De VW Caddy | Foto: Politie Midden-Nederland

U kunt bellen met de tiplijn: 0800-6070 of anoniem 0800-7000. Wilt u liever vertrouwelijk over deze moord-plannen spreken dan kunt u terecht bij het Team Nationale Inlichtingen: 088 - 661 77 34.

Uitzending 12 mei 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -