RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mannen in politie-uniform overvallen chauffeur

SCHALKWIJK - Een vrachtwagenchauffeur lost donderdagochtend 17 juni een lading bij een bedrijf in Schalkwijk. Als hij klaar is en wil vertrekken, wordt hij overvallen, door 6 mannen van wie een aantal een nep-politie-uniform draagt.

Flitslampen
De overval vindt plaats op een voormalig boerenerf aan de Provincialeweg in Schalkwijk,
De chauffeur is rond 7.45 uur klaar met zijn klus en ziet dan dat een donkere stationwagen met flitslampen komt aanrijden, op de voet gevolgd door een witte bestelbus. Uit de voertuigen stappen zes mannen. Een aantal van hen draagt een nep-politie-uniform.

Wietgeur
En van de overvallers bedreigt hem met een vuurwapen en de man krijgt klappen. De andere nep-agenten openen de net geloste lading en dan komt er een sterke wietgeur vrij. De overvallers nemen de lading mee en gaan er in de twee voertuigen vandoor.

Vlucht

Rond kwart over acht rijden de daders rijden in de donkere stationwagen en de bestelbus weg in de richting van Schalkwijk.

Getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie heeft over deze brute overval. Ook horen rechercheurs graag van mensen uit de omgeving van Schalkwijk als ze iets gezien of gehoord hebben van de voertuigen.

Voertuigen
Vier van de mannen zaten in een donkere stationwagen, mogelijk een Opel, met blauwe flitslampen. En van de vier droeg overigens gn politie-uniform. De andere twee nep-agenten zaten in een oud model witte bestelbus.

Tips
Wie zijn die zes overvallers die ervandoor gingen met een lading wiet? Met tips kunt terecht bij de tiplijn: 0800 - 6070 of bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 7 juli 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -