RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meisje (16) beroofd van fiets in Houten

1/3
HOUTEN - Een 16-jarig meisje is op zondag 27 juni in Houten beroofd van haar fiets. Het gebeurde rond 22.30 uur bij de tunnel onder station Houten Castellum.

Als het meisje de jongens ziet staan, bekruipt haar een onveilig gevoel en stopt ze haar telefoon onder haar kleding.

Als ze dichterbij is, stapt n van de jongens het fietspad op en verspert haar de weg. En van de anderen gaat op de bagagedrager zitten. En van de jongens dwingt haar om af te stappen. Ze ziet dat de jongen die voor haar staat iets glimmends in zijn hand heeft, ze denkt een mes. Ze doet wat haar gevraagd wordt en stapt af. Vervolgens gaan die jongens er met haar fiets vandoor.

Signalement
Ze was zo geschrokken dat ze niet veel heeft onthouden, alleen van de jongen die voor haar fiets stond, heeft ze een signalement kunnen geven.

Verdachte 1
- lichte huid
- 16 - 20 jaar
- 1.80m, slank postuur
- scherpe kaaklijn
- zwart petje


 Het meisje werd beroofd van haar transportfiets van het merk Cortina U4-Limited. Op de voordrager zat haar geblokte rugtas. Het meisje werd beroofd van haar transportfiets van het merk Cortina U4-Limited. Op de voordrager zat haar geblokte rugtas. | Foto: Politie Midden-Nederland

Tips
Heeft u een idee wie deze drie straatrovers bij de tunnel onder Station Castellum in Houten zijn? Geef het door en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Meisje beroofd van fiets in Houten


Uitzending 14 juli 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -