RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrouw door het lint in supermarkt

1/2
ZEIST - Een vrouw wordt agressief als haar om legitimatie wordt gevraagd in een supermarkt. Vervolgens gaat ze ervandoor.

Albert Heijn
Het gebeurde in de Albert Heijn aan het Emmaplein in Zeist, woensdagmiddag 2 juni. De vrouw wil sigaretten kopen. De medewerkster achter de balie twijfelt of de vrouw 18 is en vraagt daarom om legitimatie. Dat heeft ze niet bij zich, waarop de winkelmedewerkster haar vertelt dat ze dan geen sigaretten kan krijgen. De klant loopt dan weg.

Brutaal
Even later staat er een andere medewerkster achter de balie. Zij verkoopt een pakje sigaretten aan een man bij wie ze niet twijfelt aan zijn leeftijd. Dát heeft die jonge vrouw van daarnet kennelijk gezien, want ze komt verhaal halen. Ze vraagt op een nogal brutale toon aan de medewerkster waarom ze de sigaretten heeft verkocht aan de man zónder om zijn ID te vragen. De medewerkster legt haar uit hoe het gegaan is en wordt dan weggeroepen door een collega van de scankassa's. Als ze weer terugkomt bij de balie, is de boze klant weer verdwenen. Maar niet voor lang.

Boos
Een paar minuten later komt ze weer de winkel binnen en loopt dan direct achter de servicebalie. Ze is heel boos en loopt op hoge poten naar de medewerkster. Die probeert rustig te blijven en wil dat ze aan de voorkant van de balie gaat staan. Maar dan begint de vrouw de medewerkster te slaan en te schoppen. Ze gaat helemaal door het lint. Twee klanten schieten de medewerkster te hulp. De agressieve vrouw loopt weer achter de balie langs, slaat nog een bord om en vertrekt dan.

Signalement
- lichtgetinte huid
- normaal postuur
- beige blouse
- zwarte broek
- zwarte schoudertas met een zwart-roze draagband met letters

Fragment uitzending


Weet u om wie het gaat? Bel dan 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Uitzending 18 augustus 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -