RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrouw (63) beroofd door groepje jongens

1/3
BAARN - Op zaterdagavond 11 september is een 63-jarige vrouw beroofd op het Stationsplein in Baarn.

Stationsplein
De vrouw komt om 22.30 uur met de trein aan op het station in Baarn. Ze pakt haar fiets uit de stalling en hangt haar handtas aan het stuur. Ze fietst weg langs het parkje aan het Stationsplein.

Beroving
Als ze ter hoogte van het bevrijdingsmonument is, komen er drie jongens op haar afrennen. De vrouw schrikt en valt. De jongens proberen haar handtas van het stuur te trekken. De vrouw probeert dat te voorkomen en krijgt prompt een trap tegen haar been. Ze gilt en schreeuwt. Het lukt de jongens niet om de tas van het stuur te krijgen. Wel halen ze er spullen uit, waarmee ze ervandoor gaan. De vrouw ziet dan nog net dat er een vierde jongen zich bij het drietal voegt.

Meldingen
De jongens droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Eerder die avond kreeg de politie al meldingen van een groepje rondhangende jongens met hetzelfde kledingsignalement. Het is niet duidelijk of het om dezelfde jongens gaat die de vrouw hebben beroofd.

De straatroof vond plaats op het Stationsplein in Baarn.


Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die afgelopen zaterdagavond een groepje van drie of vier jongens hebben zien rondhangen bij het station of elders in Baarn en zeker mensen die iets gezien hebben van de straatroof op het Stationsplein. Het kan zijn dat deze jongens meer mensen hebben belaagd. Ook met deze slachtoffers komt de politie graag in contact.

Tips
Heeft u iets verdachts gezien afgelopen zaterdagavond in Baarn of was u getuige van de straatroof bij het station? Weet u misschien wie deze drie of vier daders zijn? Twijfel dan niet en geef het door via de tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Straatroof in Baarn


Uitzending 15 september 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -