RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Woningen beschoten in Vianen en Nieuwegein

1/3
VIANEN/NIEUWEGEIN - In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 september is een woning aan de Joke Smitlaan in Vianen beschoten. Een nacht later was een woning aan de Vaartstraat in Nieuwegein het doelwit. De politie heeft beide beschietingen in onderzoek.

Vianen
De beschieting in Vianen was rond 03.30 uur. Bewoners van de Joke Smitlaan schrokken wakker van een aantal harde knallen. In de ramen van één van de woningen zaten kogelgaten. De bewoners lagen op het moment van de beschieting te slapen en zijn niet gewond geraakt.

 De eerste beschieting was in de Joke Smitlaan in Vianen. De eerste beschieting was in de Joke Smitlaan in Vianen. | Foto: RTV Utrecht

Nieuwegein
Een nacht later, in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 september, werd een woning aan de Vaartstraat ook rond 03.30 uur beschoten. De bewoners hebben wel iets gehoord, maar ontdekten de volgende ochtend pas dat er kogelgaten in de ruiten zitten.

Getuigen
De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen deze beschietingen. De recherche hoopt dat mensen die meer weten over deze beschietingen of iets verdachts hebben gezien in de buurt van de getroffen woningen, dat doorgeven.

Tips
Heeft u informatie waar de politie de dader of daders van de beschietingen kan vinden? Misschien heeft u camerabeelden waarop de dader of daders te zien zijn? Neem dan contact op met de opsporingstiplijn: 0800-6070 of bel met Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.

Woningen beschoten in Vianen en Nieuwegein


Uitzending 22 september 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Overzicht Bureau Hengeveld

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -