GastenboekBart van Leeuwen
Ik heb erg genoten van het programma van Bart van Leeuwen afgelopen weekend. Het is een goede zet om hem te contracteren. Ik ga zeker vaker naar hem luisteren.

geschreven op di 27 jun 2017 door: Wim van 't Klooster uit BUNNIK

zomer-weekend
Wat mis ik Edvard Niessing. Ik was altijd blij met hem als het weer een paar weken voetbalvrij was. Nu moet ik wel heel erg wennen.

geschreven op zo 25 jun 2017 door: Maria uit Nieuwegein

Sixties
Wat een heerlijke muziek weer Edwin op deze zonnige Woensdag,jullie verdienen een pluim!������ fijne zender.

Groet uit de Violier Ineke

geschreven op wo 21 jun 2017 door: Ineke Domenie uit Nieuwegein

dood meisjes
Waarom praten jullie over 'overleden' meisjes, terwijl we allemaal weten dat ze vermoord zijn. Of is dit een opdracht van hoger hand?

geschreven op di 6 jun 2017 door: Peter uit Elst Ut

Woordbouwer
Dat is vlot zeg!
Gisteren de woordbouwer goed opgelost, werd gebeld dat ik de gelukkige prijswinnaar en vandaag mn prijsje al in de bus! Hartelijk dank!!

geschreven op wo 31 mei 2017 door: Ria uit Utrecht

complimenten zowel als voor rtv utrcht als radio m utrecht
In het kort samengevat.
Ik luister erg veel naar radio m utrecht. Maak kijk ook erg veel naar rtv utrecht. Zeer overzichtelijk maar bovendien ook erg leuk en dus informatief.

geschreven op di 30 mei 2017 door: martinsmit uit den-dolder


Binnenkort

Stadspodium Utrecht
Vanavond vindt er vanaf 19.00 uur een podiumgesprek plaats in het Zimic Theater Stefanus in Utrecht. Het onderwerp is het verbeteren van de bereikbaarheid van Overvecht versus schoner en stiller Overvecht? Iedereen is van welkom om mee te praten.

lees verder »-advertentie-RTV Utrecht

Zaterdag: Gouden Tijden
Demonstreren in Soesterberg, bestek in Zeist, Westbroek in de jaren 70, IJspret in Vinkeveen en Spakenburg en een tochtje door Kanaleneiland .


RTV Utrecht

Van Rossem Vertelt
Al jaren wandelt Van Rossem langs de fraaie kastelen langs de Langbroekerwetering en in deze uitzending gaat één van zijn diepste wensen in vervulling: hij mag eindelijk eens binnen kijken.-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com


Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-