GastenboekColumn Jaap Huibers
Wat een vreugde, elke keer weer, de columns te lezen (te horen) van Jaap Huibers. Zo inspirerend! Laat die man eeuwig zijn kennis wijsheid met humor delen op de radio.

geschreven op di 17 jan 2017 door: Clary Kriek uit Bussum

bedankt
bedankt voor de Duitse dag we hebben er van genoten zowel in de studio als thuis op de radio

geschreven op vr 13 jan 2017 door: Theo Pepping uit Uithoorn

hitlijst top 30
Mooie muziek zoals altijd maar zie alleen niet wie er op 10 t/m 1 staat heb er een paar gemist omdat me pc kuren had de laatste die ik gehoord had was Helene Fischer
geschreven op vr 13 jan 2017 door: gea uit Tiel

Duitsedag
Een geweldige dag.

Ga zo door.

geschreven op vr 13 jan 2017 door: Andries Zandee uit Schalkwijk

utrecht is wakker
Ook ik ben erg blij met Richard Grootbod als de presentator van mijn favoriete programma. Ben al helemaal aan hem gewend. Ik hoop alleen heel erg dat hij geen burn-out krijgt door het vroege opstaan. Richard, zorg a.u.b. heel goed voor je zelf. Het zou fijn zijn je lange tijd te horen iedere werkdag vanaf 6 uur. Zoals jij zegt, tot morgen "vroeg"

geschreven op wo 11 jan 2017 door: Maria Vliem uit Nieuwegein

De Schatkamer
Zit de schatkamer te kijken en erger mij aan de zgn expert die een schilderijtje van Voermans beoordeeld en niet eens het verschil weet tussen wilde en tamme kastanjes!!! Hij blijft herhalen dat de schilder zo mooi de tamme kastanjes heeft geschilderd terwijl het dus wilde kastanjes zijn, beetje slordig!!!!

geschreven op wo 11 jan 2017 door: Roos van Buuren uit Waalwijk

Blij
Wat ben ik iedere dag weer blij met al jullie programma,s , ik luister echt er de hele dag naar . Zelfs als de tv s,avonds uit gezet heb gaat " hij weer aan !! Nogmaals leuke omroepers , en zeer goede muziek !! Bedankt !

geschreven op ma 9 jan 2017 door: Loeske uit Heemskerk

utrecht is wakker
Wat een fijne en goede presentator die Richard.!!!Veel beter dan de vorige!!! Ga zo door Richard,Veel succes.!!!!Hij is rustig en to the point.!!!!

geschreven op ma 9 jan 2017 door: mevr.brouwer uit zeist

Dank
Wat een heerlijk programma, prachtig uit de jaren 80.Aan het puzzelen,radio aan en genieten van al die fijne muziek.Mooie herinneringen en leuke fragmenten.Mogen jullie vaker doen.GEWELDIG!.

geschreven op za 7 jan 2017 door: nicoline uit Zeist

DAB+
Gisterenavond direkt overgeschakeld van FM naar DAB+. Duidelijk een verbetering. Wat ben ik blij dat jullie nu ook digitaal te ontvangen zijn. Was al een fan van Radio M, nu in het kwadraat.

geschreven op wo 4 jan 2017 door: Maria Vliem uit Nieuwegein

DE top 100
Wat hebben jullie mij een fantastische dag bezorgd met deze pareltjes van muziek. Mijn hele hartelijke dank. En voor jullie allemaal een hele goede jaarwisseling gewenst en een prachtig 2017 'Met vriendelijke groeten Renee Zittema874170

geschreven op vr 30 dec 2016 door: Renee Zittema uit Soest

reactie de sixties
Bij elke plaat is wel een herrinnering maar het maakt de aanloop naar mijn 72 verjaardag op 31 dec zo feestelijk en geeft weer nieuwe energie voor het volgende jaar.
Dat wens ik u allen ook toe.

geschreven op vr 30 dec 2016 door: hilde sportel uit amersfoort

MUZIEK
Heerlijk weer om deze dag naar de 60e jaren te luisteren weet vaak nog waar ik werkte en waar ik was heerlijk even weer in mijn gedachten JONG IK HOU ER VAN HEERIJK Goede jaar wisseling n nog heel veel mooie jaren luister plezier

geschreven op vr 30 dec 2016 door: Anneke Hooft-Gaarenstroom uit Baarn

Kerstpakket
Lieve radio m, ik wil jullie hartelijk danken voor het zeer leuke kerstpakket dat ik vandaag mocht ontvangen. Ben er erg blij mee. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling. Gr anja

geschreven op wo 28 dec 2016 door: anja kraaij uit Ijsselstein

wentelbed
wentelbed is een opklapbed dat verdwijnt in een ombouw achter gordijntjes (vroeger vaak gebruikt in kleine slaapkamers)
Succes met je programma!

geschreven op di 27 dec 2016 door: Ria Blokdijk uit Houten

wentelbed i
De omroeper weet niet wat een wentelbed is. Hij heeft waarschijnlijk nog nooit gehoord van een opklapbed.

geschreven op di 27 dec 2016 door: E. van Straalen uit Heemskerk

zondagmorgen uitzending 7tot 9 uur
Hartelijk bedankt voor de fijne muziek uurtjes met jou,
onbegrijpelijk dat het programma moet verdwijnen.

geschreven op zo 25 dec 2016 door: Geuvertje uit Maarssen

Kerstkaart
Hallo allemaal,
Ik had jullie zo graag een kerstkaart gestuurd, maar kwam er niet meer toe, dus wens ik jullie allen Mooie Kerstdagen toe en een vredig en vreugdevol 2017,kunnen we weer genieten van al jullie mooie programma's. Succes voor Maya.

geschreven op do 22 dec 2016 door: GERDA Dechamps uit Hoogland

Utrecht
Hallo RTV Utrecht
Ik wens Maya beterschap

geschreven op do 22 dec 2016 door: Tom uit Utrecht


Actie

Win een DAB+ radio
Vanaf maandag geeft Radio M Utrecht elke werkdag 2 DAB+ radio’s weg! Luister elke dag naar de zender en bel de spellijn 0900-6931 931 als u het nummer De Radio van Stef Bos hoort en wie weet wint u een DAB+ radio.-advertentie-Doe mee

RTV Utrecht Achtste van de Haar
Op Tweede Paasdag 17 april is De Halve van de Haar. Ren mee tijdens dé Kastelenloop in onze provincie! Bijvoorbeeld met de RTV Utrecht Achtste van de Haar van 5 kilometer of een van de andere afstanden.

lees verder »


RTV Utrecht

Evenement aanmelden op RTV Utrecht
Iedereen die een evenement (of iets anders voor publiek) in onze provincie organiseert, kan die uploaden in de evenementenagenda op onze website. Meld hier uw evenement aan en deze verschijnt in onze rubriek "agendatips".

lees verder »-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com
Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-