Gastenboekzoektocht Baansche Bos...
Nav. over de zoektocht door Defencie naar de fusiladeplaats van de tandarts,heb ik van mijn vader vernomen dat de tandarts voor de "troon" in het Baarsche Bos gefusileerd was. De "troon" was/is een heuveltje in het Baarsche Bos en diende toen als kogelvanger. Er is een systeem om dit alsnog,met een redelijke waarschijnlijkheid, te kunnen bewijzen.Dit systeem omschrijf ik hier niet. Om toeloop van souvenir jagers te voorkomen.

geschreven op vr 28 apr 2017 door: Ad Dral uit Baarn

De avond van M
Lekkere muziek, met Hubert op Radio M in de avond, trouwens ook op zaterdagochtend vaste prik op Radio M Utrecht.

geschreven op do 27 apr 2017 door: Manfred van Beek uit Nieuwegein

Rietveld in Slot Zuylen
Wat een misser van de redactie van RTV Utrecht om niets te vermelden van de expositie over Gerrit Rietveld in Slot Zuylen.Een van de best bewaarde geheimen van kasteelmuseum Slot Zuylen in Oud Zuilen is dat de beroemde Utrechtse ontwerper Gerrit Rietveld (1888-1964) er zijn carriŤre begon.Hij maakte in 1905-1906 in opdracht van de toenmalige baron een serie neogotische meubels voor het 16e-eeuwse Poortgebouw. Wellicht dat dit onderwerp nog de aandacht van u krijgt.

geschreven op wo 26 apr 2017 door: M.v.Stralen uit Utrecht

Duitse top-30
Wat een verademing!
Geen Engelstalig, geen Frank Zeikstra, Nelis Diamant, Stijve Wonder, Celine Ding-dong!
Heerlijk

geschreven op ma 17 apr 2017 door: Ch. Laureijs uit Bunschoten

Rietveld docu
Wat een goede documentaire over Rietveld.

geschreven op zo 16 apr 2017 door: Rob Engelsman uit Groningen

intocht panda's
Wat heb ik genoten van de uitzending via de website van het arriveren van de beren. Het verslag was zo heerlijk enthousiast. Bedankt allemaal dat we er zo veel van meekregen.

geschreven op do 13 apr 2017 door: Maria uit Nieuwegein

Conny Vandenbosdag
Beste redactie, ik heb genoten van de Conny Vandenbosdag! Hopelijk een jaarlijkse traditie. Wat fijn dat ze niet vergeten is!

geschreven op za 8 apr 2017 door: Hans uit Utrecht


Fotoalbum Koningsdag 2017
Nog even nagenieten van Koningsdag 2017? Bekijk hier het Utrechtse fotoalbum.

lees verder »-advertentie-RTV Utrecht

Vrijdag: De Kwestie - Hekken Soesterberg
Presentator Jurg van Ginkel duikt in de achtergronden van het nieuws en peilt op eigen wijze de meningen in de regio. Deze week in De Kwestie: Hekken Soesterberg. De oude hekken rond de voormalige vliegbasis: moeten ze weg of horen ze erbij?

lees verder »


RTV Utrecht

Dit weekend DocU: Dichtbij Vrijheid
In Nederland herdenken we op 4 mei onze oorlogsslachtoffers, en op 5 mei vieren we onze vrijheid. Een vrijheid die lang niet altijd vanzelfsprekend is. In de DocU: Dichtbij Vrijheid zien we hoe het in Utrecht met die vrijheid gesteld is.-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com


Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-