Gastenboekthuis komen met Radio M Utrecht
Ik heb hem iedere dag aan via internet luister ik naar Radio M Utrecht als ik klaar ben van werken , maar ook in het weekends , hier in Brabant.

geschreven op ma 24 jul 2017 door: Alexander van der Donk uit Breda


wat is een mens zonder radio M. Ik was zondagmorgen vanaf 8 uur helemaal ontregeld, miste Ingrid en daarna Vivian. Wat was ik blij om 11 uur haar stem weer te horen. Hierdoor weet ik weer wat ik mis, als jullie er niet zijn. s.v.p. voorlopig niet weer.

geschreven op ma 24 jul 2017 door: Maria uit Nieuwegein


Radio M Utrecht

Volg FC Zenit ľ FC Utrecht live op Radio M Utrecht.
Na de winst van vorige week staat nu de return tegen Zenit in de play-offs donderdag op het programma. Deze wedstrijd is vanaf 19.00 uur live te volgen in het programma Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. Mis het niet!-advertentie-Radio M Utrecht

Dinsdag in Aan Tafel!
Eind 16e eeuw was er een wolvenplaag in Amersfoort. Er waren veel overstromingen en misoogsten. Gids Bert Hofman komt hierover vertellen.


RTV Utrecht

Evenement aanmelden op RTV Utrecht
Iedereen die een evenement (of iets anders voor publiek) in onze provincie organiseert, kan die uploaden in de evenementenagenda op onze website. Meld hier uw evenement aan en deze verschijnt in onze rubriek "agendatips".

lees verder »-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com
Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-