RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Gouden Tijden - za 17 jun 2017, 07.30 uur


In deze uitzending van Gouden Tijden:

Soest- Het is 1979, Marijke Harts woont samen met haar man en 2 kinderen in Soest. Zij zorgt voor de kinderen en haar man Don werkt op de markt. Dan hoort zij een oproep op de radio van Dierenpark Amersfoort. Twee kleine tijgertjes hebben dringend een hondenmoeder nodig met melk. Een begin van een bijzondere periode.

De Meern- In de Meern stond vanaf 1960 de croquettenfabriek A.J. Spek.  In de fabriek werden niet alleen kroketten, maar ook bitterballen, nasiballen, frietjes en loempia's gemaakt.  Het was de eerste fabriek in Nederland die loempia's fabrieksmatig produceerde. Het idee kwam van militairen die uit Indonesië kwamen en er naar vroegen.

Vinkeveen- Sportdag 1955 van de Kajotters op het voormalige Herthaveld langs de Provinciale weg in Vinkeveen. Op het programma staan onder andere  zaklopen, touwtrekken, hardlopen en volleybal. De Kajotters zijn  onderdeel van de Katholieke Arbeidersjeugd.

De Bilt-  De familie Hansen komt in de zomer van 1936 De Bilt verkennen. Zij zijn van plan om eventueel naar onze regio te verhuizen en dat levert fraaie beelden op.

Utrecht- Een autoritje door de binnenstad van Utrecht uit de jaren zestig. Gemaakt in opdracht van de gemeente om de chaotische verkeerssituatie in de stad vast te leggen. Wat vooral opvalt zijn de vele parkeerplaatsen op historische pleinen, zoals het Domplein.

Dit programma werd eerder uitgezonden op 8 december 2016MEER UITZENDINGEN GOUDEN TIJDEN