RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Gouden Tijden - za 12 aug 2017, 07.30 uur


Utrecht- Albert Blokker woont eind jaren zestig in de Jodocus Lodesteinstraat in Zuilen, Utrecht. Hij is fanatiek filmer. We zien straatbeelden en twisten op Chubby Checker in de huiskamer op een verjaardag. En ook nog, heel uniek,  beelden van prostituees op de boten langs het Zandpad,

Rhenen-  1950 Beelden van de eerste officiële en grote zeepkistenrace die in Nederland werd gehouden op de Thijmse Hught in Rhenen, nu de Thijmse Berg. Het bouwen aan een zeepkist is echt een teamgebeuren met rijders, bijrijders en natuurlijk de bouwers. Vaak werken papa’s samen met hun kinderen.

Amersfoort- Prachtige beelden van het leven in de Amersfoortse binnenstad bijna honderd jaar geleden, in 1920.

 

Vinkeveen-  Katholieke kinderen in gaan 1960 naar de Heilig Hart van Jezus kerk aan de Kerklaan voor hun Eerste Communie en Heilig Vormsel. Traditioneel dragen de meisjes een bruidsjurk, een kroontje en handschoenen. De jongens gaan in een net kostuum en soms in een matrozenpakje. De wat oudere kinderen die we zien krijgen het vormsel.

 

Baarn- Een modeshow op t landgoed van kasteel de Hoge Vuursche in Baarn in 1960. Met onder andere kleding van dralon, een mantel van crêpe, nachtgewaden, skikleding en avondjaponnen.

Dit programma werd eerder uitgezonden op 2 februari 2017

 

 

 

 MEER UITZENDINGEN GOUDEN TIJDEN