RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Gouden Tijden - za 26 aug 2017, 07.30 uur


Utrecht - Muzikant en presentator Joris Linssen duikt in het archief van RTV Utrecht en ziet verassende beelden terug van zijn jongere zelf. Vadaag: Joris als muzikant, met de Vedettas en het ome Cor Showduo.

Woerden - We zijn in de Voorstraat in Woerden. Het is 1976 en het centrum gaat op de schop. Het winkelgebied wordt voetgangerszone. Een paar maanden later wordt de winkelstraat feestelijk geopend.

Veenendaal - In 1973 bezoekt Prinses Margriet Veenendaal. Ze opent een tentoonstelling in het gemeentehuis  met de naam ' Oranje in Zilver en Goud'. 

Baarn-  Op het terrein "Buitenzorg"  is een kampeerhuis geopend voor de Blauwe Vogels van het Nederlandse Padvinders Gilde. De Blauwe Vogels zijn meisjes om allerlei redenen niet mee kunnen doen met de andere meisjes. Maar in dit kampeerhuis is er genoeg hulp om lekker te bezig te zijn.

Amersfoort- Dompteur Walter Moreno treedt in de jaren zestig een paar seizoenen op in Dierenpark Amersfoort met een vaste show. Die show bestaat uit de bijzondere combinatie van leeuwen, een tijger en geiten.

Dit programma werd eerder uitgezonden op 16 februari 2017MEER UITZENDINGEN GOUDEN TIJDEN