RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Gouden Tijden - za 2 sep 2017, 07.30 uur


Woerden - In 1951 komen honderden Molukkers naar Nederland. 23 gezinnen komen naar de voormalige militaire kazerne in Woerden. Athi Patty leeft daar in 2 werelden, de oosterse in het kamp en de westerse buiten de muren.

Wilnis - Een heugelijke dag in het  Wilnis van 1972, op 3 augustus ziet de 5000ste inwoner het levenslicht, Natasje van der Schaft .  Reden om op het gemeentehuis de vlag uit te hangen en beschuit met muisjes klaar te zetten.

Zeist - In februari 1953 komen honderden evacués van de Watersnoodramp naar Zeist. Daar worden ze opgevangen in gastgezinnen en richt het Rode Kruis een noodhospitaal in.

IJsselstein - Het is carnaval in IJsselstein, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Apestad. We zien de carnavalsoptocht door de jaren heen. Aan de praalwagens in de optocht wordt weken en soms maanden gewerkt.

Rhenen -  We zijn bij de eerste nationale motorcrosswedstrijd die in Rhenen gehouden wordt. Het is 1946. Een jaar eerder, vlak na het einde van de tweede Wereldoorlog richtte een stel motorfanaten de Motor en Autoclub Rhenen en omstreken op. 

Dit programma werd eerder uitgezonden op 23 februari 2017

 MEER UITZENDINGEN GOUDEN TIJDEN