RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Mijn Mooiste Plek - za 10 jul 2021, 16.25 uur


Aflevering: Afl 1

Joris Linssen wandelt met percussionist en zangeres van zijn band Caramba, Djem van Dijk de 8 kilometer van het Rondje Ruigenhoek. Na 500 meter zijn ze de weg kwijt.

Angela de Wild is amateurfotograaf, en wat voor één. Ze vertelt over hoe haar mooiste prent tot stand kwam, liggend in de heide van Hoog-Kanje bij Zeist, met voor haar lens een zandhagedis op een dood stuk hout.

Kirsten Namesnik trekt zo vaak als mogelijk haar skeelers aan en rijdt dan vanuit haar huis in Odijk naar haar mooiste plek, Beverweerd.

Elja en Willem hebben samen de kinderspeurtocht De Gageltocht uitgezet, een avonturentocht voor kinderen vanuit de Utrechtse wijk Overvecht door het UNESCO genomineerde landschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in het Noorderpark.

En de ‘Tip van de Week’ is de zwemplas Haarrijn. Maar hoe geniet je daar nou met zovelen tegelijk in de 1,5 meter samenleving?

Mijn Mooiste Plek  is mede mogelijk gemaakt door: K.F Hein Fonds, Provincie Utrecht, Recreatie Midden-Nederland, Routebureau Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Carel Nengerman Fonds en met dank aan Staatsbosbeheer.

Deze aflevering is voor het eerst uitzonden op 28 juni 2020. MEER UITZENDINGEN MIJN MOOISTE PLEK