RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Mijn Mooiste Plek - za 17 jul 2021, 16.25 uur


Aflevering: Afl 2

In deze aflevering van Mijn Mooiste Plek fietsen Evelien de Bruijn en comédienne Renate Reijnders een etappe van de Waterlinieroute. Voor Renate is het even wennen want zo vaak fietst ze niet door de natuur.

Jan Katsman is wekelijks wel een paar keer op het Leersumse Veld te vinden en heeft dan altijd zijn fotocamera mee. Zijn grote passie is de libelle maar op zijn mooiste prent is geen libelle te zien.

Ook vlogwachter Corien is op het Leersumse Veld waar een kudde van zo’n 250 schapen is aangekomen om de heide weer schoon te vreten.

Heleen Klop loopt iedere ochtend voor ze begint met werken tenminste een half uur door het groen. Tijdens haar wandeling laat ze ons haar mooiste plek zien.

Het Hof van Cartesius, een plek in het Utrechtse werkspoorgebied waar creatieve ondernemers hun kantoor of werkplek hebben, breidt uit. Voor hun circulaire plannen hebben ze de Groene Kroon gewonnen.

En voor de Tip van de Week neemt Alexander ons mee door het Castellum Hoge Woerd.

Mijn Mooiste Plek is mede mogelijk gemaakt door: K.F Hein Fonds, Provincie Utrecht, Recreatie Midden-Nederland, Routebureau Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Carel Nengerman Fonds en met dank aan Staatsbosbeheer.

Deze aflevering is voor het eerst uitzonden op 5 juli 2020. MEER UITZENDINGEN MIJN MOOISTE PLEK