RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Mijn Mooiste Plek - za 24 jul 2021, 16.25 uur


Aflevering: Afl 3

TV-kok Ramon Beuk wandelt in deze aflevering van Mijn Mooiste Plek samen met zijn vriendin Lisa vanuit Benschop het klompenpad ‘Benedeneindsepad’. Naast liefde voor koken heeft Ramon ook heel veel liefde voor vissen … en voor Lisa!

Amateur natuurfotograaf Eric Gibcus heeft een ietwat aanstootgevende mooiste prent. Hij heeft vier jaar lang moeten wachten voordat hij eindelijk het liefdesritueel van een paar hazen voor zijn camera kreeg.

Ben je altijd al bang voor rode mieren? Vlogwachter Jelle laat zien waarom een rode mierennest juist interessant is en niets om bang voor te zijn.

Monique Hoeven fietst, met haar baby in het zitje naar haar mooiste plek in de provincie Utrecht, het verdronken bos.

De provincie Utrecht is rijk aan historische landgoederen en buitenplaatsen. Veel van deze plekken werden in de loop van de jaren ontdaan van hun kleine landschapselementen zoals poelen en hagen. Bij de voormalige heerlijkheid Houdringe in De Bilt worden deze elementen weer zoveel mogelijk teruggebracht

En Johan van der Gun laat zien waarom we zeker eens een keer naar fort Honswijk moeten komen.

Mijn Mooiste Plek is mede mogelijk gemaakt door: K.F Hein Fonds, Provincie Utrecht, Recreatie Midden-Nederland, Routebureau Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Carel Nengerman Fonds en met dank aan Staatsbosbeheer.

Deze aflevering is voor het eerst uitzonden op 12 juli 2020. MEER UITZENDINGEN MIJN MOOISTE PLEK