RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Uitzending gemist


 Voor tv-uitzendingen kunt u tot 1 jaar terug selecteren.


Mijn Mooiste Plek - za 14 aug 2021, 16.25 uur


Aflevering: Afl 6

In de laatste aflevering van dit seizoen wandelt tweevoudig beste hockeykeeper van de wereld David Harte met zijn Kampong teamgenoot en vriend Pepijn Luijkx 10 kilometer door weilanden en langs forten rondom Schalkwijk. Pepijn heeft net nieuwe schoenen, is dat slim?

Pieter is naast IT-er ook natuurfotograaf en heeft zijn mooiste prent geschoten om 6 uur ’s ochtend in november liggend met z’n buik op de grond van het Leersumseveld. Maar dan heb je ook wel wat!

Vera wandelt iedere avond met haar moeder en zussen een stukje in de buurt. Dat wandelingetje eindigt altijd bij haar mooiste plek en wij mogen een keertje met haar meekijken.

En waarom zou je naar de Woerdense Cattenbroekerplas gaan? Ben vertelt je alles over deze tip van de week.

Vlogwachter Roel neemt je mee achter de, voor anderen gesloten hekken van fort Rhijnauwen en komt oog in oog met een heel schattig vossenjong.

Het programma is mede mogelijk gemaakt door: K.F Hein Fonds, Provincie Utrecht, Recreatie Midden-Nederland, Routebureau Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Carel Nengerman Fonds en met dank aan Staatsbosbeheer.

Deze aflevering is voor het eerst uitzonden op 2 augustus 2020. MEER UITZENDINGEN MIJN MOOISTE PLEK