Brief familie: Steun overweldigend en hartverwarmend

UTRECHT - De familie van de moeder van de vermiste broertjes Ruben en Julian heeft zich voor het eerst tot de media gewend. Aan RTV Utrecht stuurden de familie een brief waarin ze iedereen bedanken voor hun steun.
DE BRIEF:
Overweldigend en hartverwarmend.
Op alle mogelijke manieren proberen de mensen in Nederland en daarbuiten ons te helpen met het terugvinden van onze knullen en Iris in haar wanhoop en machteloosheid te steunen. Er zijn geen woorden voor wat haar, Ruben en Julian is overkomen en daarom willen we allemaal in actie komen, iets doen.
Kaarten, bloemen, Facebookberichten en -groepen, email, WhatsApp, sms, wensballonnen, kaarsen en wat al niet meer. Het zijn allemaal lichtpuntjes die onze hoop op een goede afloop blijven voeden. Het zijn niet alleen familie en vrienden die ons steunen.
Volkomen belangeloos zijn er door heel Nederland en daarbuiten mensen die de organisatie van allerlei activiteiten op zich nemen en dat in goed overleg met de politie, defensie, brandweer en natuurbeheerders doen. Dat zegt iets over de saamhorigheid van de mensen. Dat voelt als een warme deken.
Tevens alle hulde voor politie, defensie en brandweer die zichtbaar en voor een groot deel onzichtbaar alles in het werk stellen alle deskundigheid mobiliseren, hulp van specialisten en apparatuur inschakelen, ook vanuit het buitenland. Er wordt dag en nacht doorgewerkt om Ruben en Julian terug te krijgen.
Heel Nederland en daarbuiten, diep uit ons hart: intense dankbaarheid voor alles wat jullie voor Iris en ons betekenen in deze zware dagen en de komende tijd.
Iris en familie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.