Politie zoekt spanbanden, zaklamp en kleding

PROVINCIE UTRECHT - De recherche is op zoek naar drie spanbanden, een zaklamp en kleding van de vermiste kinderen Ruben en Julian. De banden en de zaklamp had vader Denis in april al gekocht.
De politie weet nu via zijn pingedrag dat Denis half april meerdere artikelen heeft gekocht bij een bouwmarkt in Vleuterweide. Alle spullen zijn gevonden, behalve drie oranje spanbanden en een groene zaklamp met zwarte opdruk 'GP Discovery'.
De spanbanden worden verkocht in sets van twee. Al eerder meldde de politie dat bij het lichaam van de vader in het Doornse Gat een band was gevonden. De 38-jarige Denis had zich verhangen, maar volgens de politie is de spanband daar niet voor gebruikt. De andere banden zijn nog zoek.

KLEDING

Ook ontbreekt volgens de politie nog kleding van de vermiste broertjes. Er is een inventarisatie gemaakt van de kleding bij de moeder, in het huis van de omgekomen vader in Vleuterweide en in de auto van de man.
Van Julian ontbreekt een eerder getoond camouflageshirt. Uit de inventarisatie blijkt nu dat waarschijnlijk ook een bordeauxrode jongensboxershort van Zeeman weg is.
Van Ruben ontbreekt waarschijnlijk een blauwe spijkerbroek maat 146 van de Hema of van SOHO. Ook ontbreekt van hem vermoedelijk een grijs onderhemdje van Zeeman met groene of turquoise biesjes met bijbehorend boxershortje.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.