Lichamen zeker van Ruben en Julian

UTRECHT - De twee lichamen die zondagmiddag zijn gevonden in Cothen zijn zeker die van Ruben en Julian. De politie laat weten dat dit is vastgesteld via dna-onderzoek.
De familie is geïnformeerd over de identificatie. De lichamen van de broertjes zijn vrijgegeven aan de familie.

DOODSOORZAAK

Over de doodsoorzaak valt nog niks te zeggen. Doordat de jongens lang in het water hebben gelegen, is die volgens de politie moeilijk te bepalen. De politie zegt ook nog niet uit te kunnen sluiten of vader Jeroen Denis een handlanger heeft gehad.
Uit de omgeving van de vindplaats heeft de politie nieuwe camerabeelden gekregen. Wat daarop te zien is, is nog onbekend. De beelden moeten nog bestudeerd worden.
De politie roept nog steeds iedereen op om beeldmateriaal op te sturen waarop vader Denis of de broertjes te zien zijn. De politie wil de exacte route die vader heeft gereden nog steeds weten.

TIPS

In totaal kwamen bij de politie tot nu toe meer dan 5.000 tips binnen. De tips met informatie over de vermiste spullen en de route die de vader heeft gereden, worden geanalyseerd.
De politie is nog steeds op zoek naar de rode boxershort van de vader, het ontbrekende deel van de sleepkabel en de groene zaklamp. De oranje spanbanden waarnaar de politie zocht, zijn op de vindplaats in Cothen aangetroffen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.