Familie begraaft broertjes in besloten kring

PROVINCIE UTRECHT - De familie van de broertjes Ruben (9) en Julian (7) wil de kinderen in besloten kring begraven. Wanneer de uitvaart plaatsheeft, is nog niet bekend. Dat zegt een woordvoerster van de gemeente Zeist.
De familie hoopt dat iedereen hen de kans geeft om "in alle rust en stilte" afscheid te nemen van de jongens. De familie liet ieder al weten geen prijs te stellen op een stille tocht. In plaats daarvan is iedereen gevraagd om zondagavond een kaarsje voor het raam te branden.
Bij de gemeente stromen ook de verzoeken binnen van mensen die de moeder en haar familie een kaartje willen sturen. Dat kan via zeist@zeist.nl of via het gewone postadres. De gemeente zorgt ervoor dat alle steunbetuigingen op de juiste plek terechtkomen. Burgemeester Koos Janssen van Zeist heeft dagelijks contact met de moeder.

ZOEKTOCHT

Ruben en Julian werden na een zoektocht van bijna twee weken zondag dood gevonden in een sloot in Cothen. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk door hun 38-jarige vader uit Vleuten om het leven gebracht. Hij pleegde zelfmoord en werd dinsdag 7 mei gevonden in het Doornse Gat.
De doodsoorzaak van de kinderen is nog niet vastgesteld. Volgens de politie is dat ook erg lastig.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.