RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Integriteitsonderzoek kost 17 SNS'ers hun baan

UTRECHT -

Het onderzoek naar de integriteit van medewerkers van SNS Property Finance heeft 17 medewerkers van dat onderdeel van SNS Reaal hun baan gekost. Dat bleek vrijdag uit antwoorden van minister Jeroen Dijsselbloem (FinanciŽn) aan de Tweede Kamer.

Van de 17 medewerkers hebben vier ervoor gekozen zelf hun contract met SNS te beŽindigen, nadat ze werden geconfronteerd met zorgen over hun gedragingen. Van ťťn persoon werd een contract niet verlengd. De overige betreffende personeelsleden zijn op non-actief gesteld. Bij negen van hen is inmiddels besloten het contract te beŽindigen. Bij de overige drie is de beoordeling nog niet afgerond.

Het integriteitsonderzoek is nog niet afgerond. Volgens de minister heeft SNS op dit moment echter geen twijfels bij personen die nu in de organisatie actief zijn.

SNS Reaal werd eerder dit jaar genationaliseerd, omdat het financiŽle concern ten onder dreigde te gaan aan de problemen bij Property Finance. Die vastgoedpoot van SNS leed grote verliezen op riskante projecten. SNS Reaal heeft eerder al aangifte gedaan tegen een voormalig directielid van Property Finance. Hij wordt verdacht van oplichting en witwassen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -