Kaarsen als eerbetoon aan Ruben en Julian

ZEIST - Door heel Nederland hebben mensen zondagavond kaarsjes voor het raam gezet, als eerbetoon aan de overleden broertjes Ruben en Julian uit Zeist.
Op voorstel van de nabestaanden konden mensen die de familie van de vermoorde kinderen willen steunen zondagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een kaarsje voor hun raam zetten. Aan bloemen, wensballonnen of een stille tocht had de familie geen behoefte.
Ruben en Julian werden een precies week geleden na een dagenlange zoektocht dood gevonden in Cothen. Voor hun lot werd al gevreesd, nadat het lichaam van hun vader op 7 mei was gevonden in het Doornse Gat. Hij had zelfmoord gepleegd, zonder een bericht over zijn zoontjes na te laten.
De zoektocht naar de kinderen hield Nederland twee weken in de ban en het medeleven met moeder Iris van der Schuit is groot. Zo kwamen er tienduizenden condoleances binnen, onder meer via internet en het gemeentehuis van Zeist.
Met de kaarsjes zondagavond werden de publieke acties afgesloten. De familie wil Ruben en Julian in besloten kring begraven.

Ruben en Julian met kaarsjes herdacht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.