Polsbroekse Emmie (13) wil SYTYCD winnen

POLSBROEK - Emmie Spape van 13 uit Polsbroek maakt zich op voor de finale van het dansprogramma So You Think You Can Dance - The Next Generation. In de jongereneditie van het programma heeft ze duizenden danstalentjes achter zich gelaten.
In de finale moet ze het zondag opnemen tegen zeven andere kandidaten. De harten van de jury heeft ze al gestolen: jurylid Jan Kooijman noemt haar de Queen of Dance.

OEFENEN

Emmie heeft deze week vrij van school gekregen om zoveel mogelijk te oefenen. "Ik heb geen tijd meer voor andere dingen. Mijn vriendinnen zijn zelfs druk voor mij om stemmen te winnen," zegt het danstalent. Emmie krijgt professionele begeleiding van danscoach Hester Adriaans van danssschool EDC in Zeist. Adriaans denkt dat ze een serieuze kanshebber is in de finale.
Of ze daadwerkelijk wint hangt niet van de jury af, maar van de kijkers. Die kunnen stemmen en de kandidaat met de meeste stemmen mag zich winnaar noemen van de eerste editie van So You Think You Can Dance - The Next Generation. Het programma wordt zondag vanaf 20.00 uur live uitgezonden op RTL 5.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.