Massagesalon met happy endings gewaarschuwd

UTRECHT - Een massagesalon aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht heeft een schriftelijk waarschuwing ontvangen van burgemeester Wolfsen. In de zaak worden seksuele diensten aangeboden, zo bleek twee maanden geleden uit een reportage met verborgen camera op RTV Utrecht.
Wolfsen wilde de massagesalon in eerste instantie voor een maand sluiten op straffe van een dwangsom. De eigenaar was het daarmee niet eens en vroeg om een voorlopige voorziening.
De rechter oordeelde vervolgens dat het aannemelijk is dat de zaak zonder vergunning dienst deed als seksinrichting, maar stelde ook dat de gemeente eerst een schriftelijke waarschuwing had moeten geven. Dat is nu dus alsnog gebeurd.
Als bij volgende controles op de Amsterdamsestraatweg blijkt dat er nogal altijd 'happy endings' worden geven in de massagesalon, dan gaat de zaak alsnog op slot.
Overigens heeft de gemeente loungebar Mavi aan de Amsterdamsestraatweg voor twee weken gesloten na een aantal incidenten waarbij de openbare orde en veiligheid in het geding was.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.