RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

BRU: Neem andere bus naar de Uithof

UTRECHT -

Mensen die naar de Uithof in Utrecht reizen, hoeven niet allemaal met buslijn 11 of 12 te reizen. Dat is de boodschap die het Bestuur Regio Utrecht (BRU) heeft aan mensen die met het openbaar vervoer naar het universiteitsterrein willen.

De bussen zitten dagelijks stampvol en het duurt nog vijf jaar voor er een tramlijn naar de Uithof ligt. Daarom heeft het BRU in alle haltes op de Uithof een duidelijke buslijnenkaart opgehangen.

Woordvoerder Renske Bakker: Veel reizigers nemen gewoontegetrouw wellicht wel lijn 11 en 12. Maar als je zo'n kaartje ziet dan blijkt dat je vanaf Utrecht Overvecht, Bilthoven of Driebergen-Zeist ook heel eenvoudig met de bus naar de Uithof kunt reizen."

De buslijnenkaart is het resultaat van een brainstorm met onder meer studenten en ondernemers op de Uithof. Andere ideeŽn zijn bussen vaker naar de Uithof laten rijden, stoplichten beter afstellen en fietsroutes beter promoten.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -