Rechercheteam op autobranden in regio

ZEIST - Opnieuw is in Zeist een auto in vlammen opgegaan. In de nacht van maandag op dinsdag was het raak aan de Comeniuslaan, vlakbij de Laan van Vollenhove. De politie heeft sporen veilliggesteld. De auto is meegenomen voor onderzoek.
Zeist wordt al sinds 2010 geplaagd door autobranden. Aan de Laan van Vollenhove gingen eind april nog meerdere wagens in vlammen op en een paar weken geleden werden op de Brugakker auto's in brand gestoken.
Bewoners van de Steniahof en de Bloemenbuurt hingen in het najaar extra verlichting op om het de daders moeilijker te maken. Ook hield de politie daar meer toezicht in verband met de brandstichtingen.
Ook in Baarn brandde in de nacht van maandag op dinsdag een auto uit. Een speciaal rechercheteam moet een eind maken aan de reeks autobranden in de regio. Onderzocht wordt of de branden wat met elkaar te maken hebben.
Ook wordt er extra gesurveilleerd in de wijken waar brand is geweest. Verder roept de politie autobezitters op om auto's goed zichtbaar, bijvoorbeeld onder een lantaarnpaal, te parkeren.

Weer autobrand in Zeist

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.