Automobilist overlijdt na onwelwording op A2

STICHTSE VECHT - Bij een ongeval op de A2 bij Breukelen is dinsdagavond laat een 33-jarige automobilist uit Amsterdam om het leven gekomen. Volgens de politie werd de man tijdens het rijden onwel, waarna hij een ongeluk veroorzaakte.
Het slachtoffer reed in de richting van Amsterdam toen hij volgens ooggetuigen ter hoogte van Breukelen plotseling van de derde naar de vijfde rijstrook afweek. Daar botste hij op de achterkant van een auto die werd bestuurd door een 57-jarige man uit Amsterdam.

RAAM

Door de klap raakte hij de rechter vangrail, schoot vervolgens weer naar links de weg op en kwam uiteindelijk in de middenberm tot stilstand. Toen de hulpdiensten arriveerden zat het 33-jarige slachtoffer buiten bewustzijn in zijn afgesloten auto.
Agenten sloegen een raam in en haalden hem uit de auto. De ambulanceverpleegkundigen begonnen direct met reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De man overleed ter plaatse. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, zodat daar vastgesteld kan worden waaraan hij is overleden.
De 57-jarige Amsterdammer bleef ongedeerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.