Instellingen

Kippersluis: Klant kan nog in supermarkt terecht

Omwonenden 'bezetten' donderdag de supermarkt.
Omwonenden 'bezetten' donderdag de supermarkt. © RTV Utrecht
UTRECHT - Klanten kunnen in ieder geval dit weekend nog hun boodschappen doen bij supermarkt Kippersluis in Utrecht. Dat zegt de eigenaar van de supermarkt aan de Biltstraat tegen RTV Utrecht.
Kippersluis heeft een conflict met de verhuurder van het pand en de hoofdhuurder, supermarktketen Jumbo. Van de rechter moet Kippersluis eruit, en daarom werd de supermarkt gisteren bijna gedwongen ontruimd, maar zover kwam het nog niet.

SUPPORT

Volgens de supermarkteigenaar is de winkel nog open dankzij de acties van klanten, omwonenden en medewerkers. "We vechten met elkaar voor deze tent en dat doen we mét de klanten. Dat doen we niet alleen voor de werkgelegenheid, maar ook voor de voorzetting van de zaak," aldus Kippersluis.
De ondernemer is dan ook dankbaar voor alle support: "Als je kijkt hoe warm iedereen reageert en onze winkel wordt beoordeeld, ben ik daar superblij mee".
Volgens de deurwaarder is er nu alleen maar sprake van uitstel, maar zeker niet van afstel van de ontruiming van de winkel door Jumbo. De sympathisanten van de supermarkt zijn inmiddels een speciale Facebookpagina gestart om Kippersluis een hart onder de riem te steken.

RTV Utrecht nam een kijkje bij supermarkt Kippersluis

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.