Instellingen

Pubers (14, 16) gepakt voor mishandeling Zuilen

UTRECHT - Met de aanhouding van twee jongens van 14 en 16 jaar denkt de politie een flinke stap gezet te hebben in het onderzoek naar de mishandeling van twee mannen in de Utrechtse wijk Zuilen.
De slachtoffers van 20 en 23 jaar oud werden op 20 juli zonder aanleiding in elkaar geslagen door een groepje jongeren. Ze waren de knullen gepasseerd toen ze van winkelcentrum Rokade richting de Burgemeester van Tuylkade liepen.
De vier jongens begonnen de twee te achtervolgen en op de De Lessepsstraat reden ze met twee fietsen op de mannen in. Daarna werden ze in elkaar geslagen. Ze raakten daarbij allebei gewond en deden aangifte.

CAMERABEELDEN

Agenten zagen een aantal verdachten terug toen ze camerabeelden bestudeerden en herkenden de twee opgepakte jongens. De politie is nog op zoek naar de twee andere daders en kan de hulp van getuigen nog steeds goed gebruiken.
Beide verdachten waren lichtgetint en tussen de 16 en 18 jaar oud. Eén van hen was slank, droeg een zwarte polo en een trainingsbroek van Adidas met witte strepen aan de zijkant. Hij reed op een donkerkleurige fiets. Van de tweede verdachte is geen duidelijk signalement.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.