Beuk valt door storm op huizen Driebergen

PROVINCIE UTRECHT - De onweersbuien die vannacht over de regio trokken, hebben nauwelijks tot problemen geleid. Wel was er veel wateroverlast en viel er zondagmorgen een grote beuk op twee huizen en enkele schuren in Driebergen. Daardoor raakte niemand gewond maar er is wel grote schade.
Lokaal viel 30 tot 40 millimeter regen, waren er stevige rukwinden en opvallende harde klappen tijdens het onweer. De brandweer was druk met tientallen meldingen van omgewaaide bomen, afgebroken takken en wateroverlast.
De Hema aan de Slotlaan in Zeist kwam blank te staan en het dak van een Albert Heijn in Amersfoort dreigde het te begeven onder het vele regenwater. Een inwoner van Maarssen moest vanwege een flinke lekkage emmers en pannen te voorschijn halen.
In Soest veroorzaakte de onweersbuien een grote storing bij Ziggo. Daardoor misten veel voetballiefhebbers de finale van de Johan Cruijffschaal.
Bouwvakkers die werken aan de trambaan tussen Nieuwegein en Utrecht hadden ook veel last van het slechte weer. Toch is de verwachting dat het verkeer maandag weer over de Europalaan kan rijden. Het werk aan de trambaan duurt nog enkele weken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.