Instellingen

Spektakel op Trekkertrek Krommerijnstreek

© Trekkertrek Werkhoven
WERKHOVEN - Werkhoven staat vandaag in het teken van de Trekkertrek Krommerijnstreek. Vorig jaar werd het evenement afgelast na hevige regenval, dit jaar is het juist zonnig en extreem warm.
Behalve de sportieve strijd tussen de trucks en de tractoren, is er een groot kinderspektakel. Een andere trekpleister is de demonstratie van 'Landy'. Deze met turbinemotor aangedreven tractor is op Nederlandse en Europese wedstrijdbanen een populair showelement.
Landy trakteert het publiek op een vuurshow en spectaculaire runs. In de afgelopen jaren heeft Durk Feenstra, de rijder van de Landy, de bijnaam Mister Showman gekregen. In Werkhoven is te zien waarom.
Landy zal in de loop van de middag op het wedstrijdterrein arriveren en is dan ook te bezichtigen. De demonstratie zal plaatsvinden zodra het donker wordt, zodat de vlammen goed te zien zijn.
Trekkertrek Krommerijnstreek wordt gehouden in de weilanden aan de Hollendewagenweg 8/8a in Werkhoven. Vanaf 13.00 uur begint de middag met de (gratis) kinderspelen. Om 15.00 uur begint het truck- en tractorpullingfestijn.
Het publiek kan alleen maar via Werkhoven naar de Hollendewagenweg. De deelnemers via de Watertoren.

Trekkertrek Krommerijnstreek klaar voor hete weer

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.