Instellingen

RTV Utrecht zoekt verdwenen Siciliaanse vader

UTRECHT - RTV Utrecht is op zoek naar een Siciliaanse man die zijn Nederlandse zoon nog nooit heeft ontmoet. Dit naar aanleiding van een bijzonder verhaal in het tv-programma Reizigers Centraal dat donderdag begint aan een nieuw seizoen.
Tijdens het tv-programma Reizigers Centraal stuitte Eva Brouwer op het levensverhaal van Bert van der Sluis. Deze half-Siciliaanse man heeft zijn vader Giuseppe nooit gekend en is al jaren naar hem op zoek. Donderdag is de debuutaflevering van het nieuwe seizoen van Reizigers Centraal om kwart over zeven 's ochtends waarna het elk uur wordt herhaald. De eerste aflevering trapt af met het verhaal van Van der Sluis.
Vader Giuseppe was in Utrecht tussen 1961 en het einde van 1963 en moet nu ongeveer 75 jaar oud zijn. Hij werkte bij de aluminiumfabriek Nedal. Zijn voornaam is Giuseppe maar zijn achternaam is onbekend. De Italiaan woonde in een pension aan de Julianalaan bij het Wilhelminapark en had daar een kortstondige relatie met Bep Klaver, de moeder van Bert. Bep woonde op de Krommerijnstraat 19 in Utrecht.
Giuseppe komt uit Sicilië, waarschijnlijk uit de provincie Enna niet ver van Palermo. Misschien kwam de Italiaan uit het dorpje Villadoro. Kent u Giuseppe? Neem dan contact op met RTV Utrecht via nieuws@rtvutrecht.nl of bel met 030 - 8500 500.

Verhaal over verdwenen Italiaanse vader in Reizigers Centraal

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.