Politie zoekt getuigen zware mishandeling Houten

HOUTEN/MAARTENSDIJK - De politie in Houten zoekt getuigen van de mishandeling van een man op 31 mei. Het 23-jarige slachtoffer uit Maartensdijk werd vlakbij een supermarkt aan de Spoorhaag in elkaar geslagen door vier mannen.
De Maartensdijker bleef achter met een gescheurde wenkbrauw, een dichtgeslagen oog en kneuzingen aan rug en benen. De politie is al een tijdje bezig met het onderzoek, maar heeft de vier verdachten nog steeds niet op kunnen pakken. Het bekendmaken van hun signalementen moet daar verandering in brengen.

SIGNALEMENT

Volgens de politie hebben de vier mannen allemaal een lichtgetinte huidskleur. De eerst verdachte heeft een smal gezicht, kort bruin haar en opvallend lichtbruine ogen. Hij heeft een smal gezicht, een tenger postuur en is ongeveer 1.80 meter lang. Op de dag van de mishandeling droeg hij een zwart jack en een blauwe spijkerbroek.
De tweede verdachte heeft een stevig postuur, is ongeveer 1.70 meter lang en tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij heeft een breed gezicht met bolle wangen en droeg zijn haar opgeschoren aan de zijkanten met stekels bovenop. Hij droeg een opvallende blauwe jas en een donkere broek.

CAPUCHON

Een derde verdachte is kalend, tussen de 30 en 35 jaar oud en rond de 1.70 meter lang. Hij droeg een open vestje met capuchon, is ongeveer 1.70 meter lang en sprak in het Arabisch tegen het slachtoffer.
De vierde verdachte heeft een tenger postuur, een lengte van ongeveer 1.80 meter en donker haar. Hij is tussen de 20 en 25 jaar oud en droeg donkere kleding.
Volgens het slachtoffer hebben meerdere mensen de mishandeling mogelijk gezien. De politie vraagt hen contact op te nemen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.