Instellingen

Snorfietsers mishandelen 71-jarige hardloper

RHENEN/VEENENDAAL - De politie is op zoek naar twee mannen op snorfietsen die een 71-jarige hardloper uit Elst opzettelijk hebben aangereden en mishandeld. Het incident gebeurde vrijdag op het fietspad aan de Cuneraweg in de gemeente Rhenen, maar werd zaterdagavond pas bekendgemaakt.
De hardloper uit Elst werd op het smalle fietspad tegemoet gereden door de snorfietsers. De man zei dat de twee daar niet mochten rijden. Dat schoot bij de twee mannen in het verkeerde keelgat.
Ze keerden en reden de 71-jarige van achteren aan. De man wilde nog ontkomen, maar dat lukte niet. Hij viel met een smak op het asfalt en werd vervolgens geslagen en geschopt.

HECHTINGEN

Het slachtoffer voelde dat hij werd geraakt aan zijn hoofd, linkerzij, arm, buik en rug. Verschillende wonden van de Elstenaar moesten worden gehecht. Hij liep verder een schaafwond op aan zijn scheenbeen en linkerzij.
Daarna reden de twee verdachten weg. De snorfietsers zijn tussen 50 tot 55 jaar met een gezet postuur. Zij droegen allebei een petje.
De politie houdt er rekening mee dat ze een tochtje in de omgeving maakten op gehuurde snorfietsen.
De politie is een buurtonderzoek gestart en hoopt dat mensen met meer informatie over het incident zich melden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.