Logistieke nachtmerrie na bedrijfsbrand Woerden

WOERDEN - Scooterimporteur Iva in Woerden kampt met een logistieke nachtmerrie na de enorme brand van vorige week dinsdag. Het bedrijf brandde tot de grond toe af.
Binnen stonden vele honderden scooters, onder meer bestemd voor klanten. Ook stonden er in de hal veel scooters van klanten die gerepareerd moesten worden. Door de brand is een groot deel van de administratie verloren gegaan en is het onduidelijk van wie die scooters waren. Het bedrijf roept eigenaren op zich te melden.

OPLICHTERS

Doordat de administratie verloren is gegaan lijken oplichters vrij spel te hebben. Maar medewerkers van het bedrijf hebben inmiddels contact met de politie opgenomen. "Hebben we een vermoeden van fraude, dan lichten we de politie in," zegt een medewerkster. "Zoiets is natuurlijk een graantje meepikken van andermans leed."
Dinsdag gingen er meerdere panden aan de Barwoutswaarder in Woerden in vlammen op. De brand begon in een loods bij de scooterzaak en sloeg daarna over naar een naastgelegen bedrijf.
Het vuur trok veel bekijks. Een groot gebied moest worden afgezet. Ruim honderd brandweerlieden uit de wijde omgeving kwamen in actie. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak, maar kortsluiting in het gebouw lijkt de meest voor de hand liggende oorzaak.

Veel rompslomp na brand scooterbedrijf Woerden
Levenswerk in vlammen opgegaan

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.