Man die voordringt in Utrecht dreigt met mes

UTRECHT - Een man die voordrong bij het pinnen op de Twijnstraat in Utrecht heeft een Utrechter die daar iets van zei woensdagochtend met een mes bedreigd.
De Utrechter was niet gediend van het gedrag van de onbeleefde man en zei er wat van. De man trok daarop meteen een mes en begon het slachtoffer te bedreigen. Nadat de agressieve man had gepind, stapte hij in een auto die bestuurd werd door een vrouw en reed hij weg.
De bedreigde Utrechter liet het er niet bij zitten en stapte op zijn fiets om de auto te achtervolgen. Toen hij verderop op het raampje van de auto tikte, stapte de boze man uit en ontstond een gevecht. Daarbij belandde de Utrechter op de grond waar hij nog enkele trappen kreeg.
Het slachtoffer wist uiteindelijk op te krabbelen en rende weg waarbij hij zijn fiets achterliet. De verdachte greep daarop zijn kans en reed op de fiets weg.
Agenten kwamen de agressieve man op de Bleekstraat tegen waar hij naast de vrouw in de auto fietste. Zowel de vrouw als de 35-jarige man werden aangehouden. Hij zit nog vast, zij werd kort na de arrestatie weer vrijgelaten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.