Nieuwe Jumbo op de Biltstraat alsnog open

UTRECHT - Na maanden van juridische gevechten heeft supermarktketen Jumbo uiteindelijk toch een eigen vestiging op de Biltstraat in Utrecht. De nieuwe winkel werd woensdag feestelijk geopend.
Jumbo wilde sinds de overname van supermarktketen Super de Boer een eigen winkel op de locatie op de hoek met de Bekkerstraat. Maar in het pand zat franchisehouder Kippersluis, die onder geen beding het Jumbo-logo wilde voeren.
Kippersluis stapte naar de rechter om onder eigen naam verder te gaan en won meerdere zaken. Toch moest Kippersluis het pand verlaten. Met de overname van Super de Boer had Jumbo ook de huur overgenomen. Kippersluis onderhuurde en dat werd onmogelijk toen Jumbo de huur opgezegde.
Kippersluis liet de winkel leeg achter, waarna de eigenaar een nieuw contract met het grootwinkelbedrijf sloot. Die ging vervolgens direct aan de slag om de nieuwe Jumbo in te richten.
De werknemers van Kippersluis konden desgewenst bij Jumbo aan de slag en klanten zullen daarom vertrouwde gezichten zien bij de nieuwe vestiging.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.