Mede-eigenaresse Il Sogno blijkt vermoord

AMERONGEN - De 27-jarige Nikki Lawalata, mede-eigenaresse van de Italiaanse winkel Il Sogno in Amerongen, is vermoord. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.
Het lichaam van de vrouw uit Amsterdam werd woensdag gevonden in het buitengebied van Lelystad. Haar 32-jarige vriend uit Almere is opgepakt.
Lawalata werd sinds zaterdag 31 augustus vermist en haar zakenpartner hield daarom de deuren van de winkel in de Overstraat in Amerongen gesloten. Lawalata was voornamelijk actief in het filiaal in Amsterdam.

ZOEKACTIE

Twee dagen na haar vermissing werd haar auto onbeheerd teruggevonden in Almere. Van de vrouw ontbrak ieder spoor en de politie zette een grootscheepse zoekactie op touw.
Woensdag vond een voorbijganger een lichaam bij de Torenvalkweg. Dat is een stille weg in het buitengebied tussen Almere en Lelystad. Dat blijkt nu het lichaam van Lawalata te zijn.
De politie deed de afgelopen week drie keer een huiszoeking bij de vriend. Hij woont vlakbij de vindplaats van de auto. Over een motief is nog niets bekend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.