"Vermissing baron staat los van zijn werk als advocaat"

GROENEKAN - De verdwijning van advocaat Jaap baron van Till uit Groenekan heeft niets te maken met één van de zaken waarmee hij bezig was. Dat zegt Germ Kamper, deken van de Nederlandse Orde van Advocaten, tegen RTV Utrecht.
Van Till vertrok 26 augustus in zijn Citroën C5 (83-SZ-FB) naar zijn kantoor in Amsterdam, maar hij is daar nooit aangekomen. De deken noemt de verdwijning van Van Till 'een schokkende gebeurtenis' die los staat van zijn werk als advocaat.
Eén van de partners van het advocatenkantoor waar Van Till werkt, laat schriftelijk weten dat het kantoor geen geldproblemen heeft die gekoppeld kunnen worden aan de vermissing. De deken van Amsterdamse advocaten benadrukt dat het advocatenkantoor waar de vermiste Van Till werkt geen slechte reputatie heeft.
Een pintransactie in Bunnik is het laatste teken van leven dat de familie heeft gekregen. De deken van de Amsterdamse advocaten heeft geen idee waar de baron zou kunnen zijn.
Het huis van Van Till stond voor zijn verdwijning te koop voor ruim zes ton. Een week na zijn vermissing is het weer uit de verkoop gehaald. De APK van zijn Citroën was al bijna een half jaar verlopen.
De politie heeft geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf en heeft tot nu toe geen tips gekregen over de zaak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.