RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Van Marwijk en Van Bommel bij benefiet Ruben en Julian

ZEIST - Oud-bondscoach Bert van Marwijk coacht n van de teams die meedoet aan de benefietwedstrijd voor Ruben en Julian. Die wedstrijd wordt dinsdag gespeeld op het sportpark van V.V.Jonathan in Zeist, de club waar Ruben speelde.

Stichting RuJu organiseert de benefietwedstrijd om geld in te zamelen voor een monument ter nagedachtenis aan kinderen die omgebracht zijn door een ouder.

De wedstrijd gaat tussen het RTL Sterrenteam en Lucky Ajax. Bert van Marwijk coacht het RTL Sterrenteam. Ook zijn schoonzoon en oud-international Mark van Bommel speelt mee.

"Het duo werkte nog nooit eerder mee aan een wedstrijd van het Sterrenteam, maar speciaal voor deze benefietwedstrijd stelden ze zich wel beschikbaar", zegt Remco Meijer van Stichting RuJu.

De benefietwedstrijd wordt 24 september om 19:30 uur gespeeld. Er zijn 750 kaarten beschikbaar in de voorverkoop en 250 aan de deur.

RTL Sterrenteam van coach Bert van Marwijk:
Oscar Moens (keeper), Michael Mols (oud-FC Utrecht) Chris Zegers, Andy Slory, Pieter Collen, John Williams, Bas Muijs, Jody Bernal, Tim Akkerman, Lenny (The Voice of Holland), Regillio Vrede en Mark van Bommel.


Bezoek ook:
- Website Stichting RuJu met de kaartverkoop

Lees ook
Nieuwsoverzicht