Instellingen

Politie zoekt getuigen van overval op horecagelegenheid Soest

SOEST - Twee medewerkers van een horecagelegenheid in Soest aan de Van Weedestraat zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond sluitingstijd beroofd van een hoeveelheid geld.
Omstreeks 02.15 uur werden de slachtoffers geconfronteerd met drie mannen die plotseling binnen stonden. Ze dreigden met een wapen en eisten geld van de medewerkers.
Nadat de twee werknemers gehoor gaven aan het verzoek, gingen de daders er lopend vandoor. De gealarmeerde politie zette direct meerdere agenten en Burgernet in om de daders op te sporen. Dat leidde echter niet tot de aanhouding van de daders.

SIGNALEMENT

Het gaat om drie negroïde mannen. De eerste verdachte was gekleed in een wit T-shirt en een blauwe spijkerbroek. Hij droeg een zwarte muts en zwarte sportschoenen.
De tweede verdachte droeg tijdens de overval een zwarte jas met witte mouwen, waarop onbekende zwarte tekens stonden. Hij droeg eveneens een blauwe spijkerbroek en zwarte sportschoenen, echter met een witte neus.
De derde verdachte had een zwart bomberjack aan met capuchon, die was voorzien van een bontrand. Hij liep op witte sportschoenen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.