Instellingen

Aanhoudingen na overval op cafetaria in Vianen

© Michiel van Beers
VIANEN - De politie heeft maandagavond drie mannen aangehouden na een overval op een cafetaria aan de Burgemeester Jonkheer Hoeufftlaan in Vianen. Later werd nog een vierde man opgepakt. Alle verdachten zijn inwoners van Vianen.
De snackbar werd rond 19 uur overvallen door zeker twee mannen. Ze dreigden volgens getuigen met een luchtdrukpistool en wilden geld. De overvallers zijn vervolgens zonder buit weggelopen. Niemand raakte gewond.
De politie zette de omgeving van de snackbar direct af voor onderzoek en inwoners van Vianen werden via Burgernet opgeroepen uit te kijken naar de verdachten.
Na een melding van deelnemers van Burgernet kon de politie op de Voorstraat twee mannen aanhouden die voldoen aan het signalement. Later werd een derde verdachte aangehouden.
De politie heeft maandagavond een huiszoeking gedaan in de woning van één van de verdachte. Het is onbekend of daarbij iets is gevonden.
De verdachten zitten in de cel en worden nog verhoord. De politie heeft camerabeelden van de overval en die worden nog geanalyseerd.
Iets verderop reed een auto op een paaltje. De politie kon nog niet zeggen of de auto met de overval te maken heeft.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.