Eigenaar schopte overvallers uit snackbar

VIANEN - De eigenaar van de snackbar in Vianen die maandagavond werd overvallen, heeft en wapen van een van de criminelen uit zijn handen geslagen. Daarna heeft de snackbarhouder de overvallers zijn zaak uitgeschopt. Dat zegt hij tegen RTV Utrecht.
Twee mannen kwamen maandagavond de cafetaria aan de Burgemeester Jonkheer Hoeufftlaan binnen met een luchtdrukpistool. De eigenaar was in een achterkamer en hoorde rumoer. Daarop stormde hij de snackbar binnen en werkte de overvallers uit de zaak. Die gingen er met lege handen vandoor.
De politie was snel ter plaatse en heeft de omgeving uitgekamd. Na een tip via Burgernet konden twee mannen worden opgepakt. Later werd een derde verdachte aangehouden. Tijdens het onderzoek kwam een vierde verdachte in beeld en die is door een arrestatieteam gearresteerd.
De politie heeft maandagavond een huiszoeking gedaan in de woning van één van de verdachte. Het is onbekend of daarbij iets is gevonden. De verdachten van 18, 22 en 31 jaar oud zitten in de cel en worden nog verhoord. De politie heeft camerabeelden van de overval.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.