Droom Joris Linssen in première op NFF

UTRECHT - Het filmavontuur van Joris Linssen heeft hem een heleboel geld gekost. De Utrechtse zanger en presentator begon aan het project zonder dat hij wist wat er allemaal bij kwam kijken.
In de roadmovie 'Met Jou Heb Ik Geleerd' is te zien hoe Linssen en zijn band Caramba naar Mexico gaan. Ze brengen er een serenade de twee grote heldenvan Linssen: Armando Manzanero en José Alfredo Jiménez. Uiteindelijk treden ze in het Nederlands op voor 20.000 mensen.

GELD

Een ongelooflijke ervaring in meerdere opzichten, volgens Linssen. "We hebben een aantal optredens gedaan en hebben daar dan de kleurcorrectie van kunnen betalen enzo. Maar het is een onkgekend fenomeen om een bioscoopdocumentaire zonder geld te maken. Ik hoop dat er misschien iets terugkomt, want we hebben wel erg veel geïnvesteerd. Maar goed, het is een droom en het is een hele mooie film geworden waar ik wel trots op ben."
Zaterdag is de première in de Stadsschouwburg tijdens het Nederlands Film Festival (NFF), aansluitend treden Linssen en Caramba op.

Joris Linssen in U Vandaag over zijn roadmovie 'Met Jou Heb Ik Geleerd'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.