Kamasutrabeurs Utrecht blijft mensen trekken ondanks crisis

UTRECHT - Nederlands grootste erotiek- en lifestylebeurs, de Kamasutrabeurs, lijkt geen last te hebben van de economische crisis.
Hoewel veel beurzen kampen met teruglopende bezoekersaantallen, denkt de organisatie van de erotische beurs te groeien. "We hebben altijd rond de twintigduizend bezoekers. Dat aantal verwachten we ook dit jaar weer te mogen ontvangen", aldus de organisatie.

OPHEF

Ook dit jaar is er weer commotie ontstaan over de advertenties van de beurs. "Wij hebben onze posters laten bekijken door de Reclame Code Commissie en die zegt dat er niets mis mee is", aldus de organisatie.
"Het zijn volgens mij mooie en keurige afbeeldingen". De Protestant Christelijke Groepering had moeite met de posters, die noemde ze vrouwontvriendelijk.
Naast speeltjes en lingerie zijn er tijdens de erotische lifestylebeurs ook workshops en diverse optredens. Hoogtepunt volgens de organisatie is de komst van pornoactrice Busty Hard.
Vrijdagavond opent de Kamasutrabeurs haar deuren voor de tweede keer in Utrecht. De eerste editie was in januari, toen kwamen er zo'n twintigduizend bezoekers op af. Het evenement duurt tot en met zondag.

Radioverslag: Kamasutrabeurs geen last van crisis

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.