Familie radeloos zonder dwergpoedel Beau

BAARN - In Baarn, Nieuwegein en Vianen wordt nog altijd naarstig gezocht naar een poedel. RTV Utrecht besteedde afgelopen zomer al aandacht aan de vermissing, maar de zoektocht is nog zeker niet gestaakt.
De hond uit Baarn verdween 18 juli tijdens een logeerpartij in Nieuwegein. In een poging om Beau terug te vinden, heeft de Baarnse eigenaar posters verspreid en een Facebookpagina opgericht. Veel mensen speuren inmiddels mee.
De dwergpoedel is een dag na de verdwijning voor het laatst gezien in Vianen, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor. Kirsten van Miltenburg en haar vier zoons zijn de wanhoop nabij. Dinsdagavond waren ze te zien in het tv-programma Hart van Nederland. De jongste zoon (8) heeft een verstandelijke beperking waardoor zijn geheugen niet goed werkt. Hij vraagt elke ochtend waar Beau is.
Eén van de andere jongens huilt zichzelf volgens zijn moeder elke avond in slaap. De zoons hebben astma. Ze zijn voor veel honden allergisch, maar niet voor poedels. De jongens zijn al jaren heel gelukkig met hun hond en houden hoop dat de viervoeter nog wordt gevonden.
Volgens de familie zijn er verschillende aanwijzingen dat Beau door mensen in huis is genomen.

Reportage van RTV Utrecht op 31 juli

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.