Man zwaar mishandeld in Maarssen

MAARSSEN - In Maarssen is een man bewusteloos geraakt nadat hij zwaar was mishandeld.
Het 21-jarige slachtoffer uit Maarssen fietste met zijn vriendin (18) over het fietspad in Pauwenkamp richting Bisonspoor. Bij het Economisch College kwamen twee mannen hen tegemoet komen. Ze trokken de 18-jarige vrouw van haar fiets en toen haar vriend hier iets van zei begonnen ze op hem in te slaan en te schoppen. Ook toen hij al op de grond lag.
Inmiddels had de vrouw 112 gebeld en waren buurtbewoners op de herrie afgekomen. De twee mannen hebben toen de fiets van de vrouw gepakt (een zwarte omafiets) en zijn er vandoor gegaan in de richting van Zwanenkamp.
Toen de politie arriveerde troffen zij het slachtoffer bewusteloos aan. Hij is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis overgebracht. De politie zoekt getuigen van de mishandeling, die vrijdagavond rond 23.45
uur plaatsvond.
Het signalement van de eerste dader: blank uiterlijk, kort blond haar, 1.80–1.85 meter lang en tenger postuur. Hij droeg een lichte jas met capuchon.
De tweede dader: blank uiterlijk, kort blond haar, 1.85–1.90 meter lang, breed postuur. Hij droeg een zwarte jas. Heeft u informatie, belt u dan met het wijkteam Maarssen via 0900-8844.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.